Komende week drie interessante oefenduels Lienden

Met een competitieloos weekend voor de boeg heeft Lienden drie interessante oefenduels op het programma staan. De Derde Divisionist uit Lienden speelt donderdagavond thuis tegen TEC, maandagavond ook in Lienden tegen Duno en dinsdagavond in Nijkerk tegen Sparta Nijkerk.

De formatie van trainer Hans van de Haar kent een teleurstellende competitiestart in de Derde Divisie en verloor zondag na een hele zwakke eerste helft met 4-1 van Dongen. Voordat Lienden op 27 oktober de competitie hervat tegen Hoogland speelt het dus vriendschappelijk tegen TEC, Duno en Sparta Nijkerk die alledrie tevreden over de competitiestart kunnen zijn. TEC versloeg zaterdag titelfavoriet Katwijk met 1-0, koploper Duno versloeg Sportlust’46 in Woerden met 0-2 en Sparta Nijkerk heroverde de koppositie dankzij een 4-2 zege op de amateurs van Ajax.