Koploper Sparta Nijkerk boekt zege op de amateurtak van Ajax (FOTOREEKS)

Op de miezerige en druilerige zaterdagmiddag van 12 oktober heeft Sparta Nijkerk 1 winst geboekt op de amateurtak van Ajax.  Eindstand 4-2. Gilbrano Plet scoort 1-1Misschien was dit nog niet eens de belangrijkste winst, die kwam na de wedstrijd. Terwijl business-club voorzitter Nico Fiegen de Argentijnse pampa’s onveilig maakt op een pony werd er in “zijn” business-home aangekondigd dat onze aimabele trainer Eric Speelziek zijn contract met 2 jaar heeft verlengd tot de zomer van 2023, dit gevolgd door een luid applaus van alle aanwezigen. Eric blij, Technische commissie blij, sponsoren blij, spelers blij en supporters blij, allemaal zijn we blij, blijer blijdst! Eric kan verder bouwen aan de groep waar hij nog rek in ziet en wij gaan de komende jaren met hem mee kijken tot waar deze rek reikt.Donny van der Wal 3-2

Door: Gerard Kok

Fotograaf: Marjet van Ruitenbeek

KLIK HIER VOOR HET ONLINE ALBUM