FOTOALBUM l sc Rouveen machteloos tegen sterk DSV’61

In en tegen Rouveen heeft DSV een knappe en verdiende 2 – 4 overwinning behaald! Na zowel een1 – 0 als een 2 – 1 achterstand bleek de ploeg mentaal sterk genoeg om de koppies niet te laten hangen maar eerder nog een extra portie werklust erin te gooien. Door o.a. twee doelpunten van Stefan Bakker werd de zege een feit.

Verslag: DSV’61

De wedstrijd begon slecht voor DSV. Binnen 20 minuten kreeg men twee tegenslagen te verwerken. In de 11e minuut was de veel te ver uit zijn doel gekomen Laurens Dekker te laat bij de bal waardoor Rouveen kon scoren. Nog geen 5 minuten daarna moest Henry Hofmeijer een gescheurde wenkbrauw laten hechten in het ziekenhuis, Jeffrey Schreurs werd zijn vervanger.

Vlak voor de rust kwam een ingegooide bal bij Stefan Bakker die onhoudbaar raak schoot en de ruststand op 1 – 1 bepaalde. Ook de tweede helft begon slecht voor DSV, want vrijwel de eerste aanval van Rouveen over links werd doeltreffend afgerond. Toch rechtte DSV de rug en drukte zij Rouveen steeds verder terug. Dat resulteerde eerst in de 2 – 2 door een eigen doelpunt van een Rouveen-verdediger.

In de 65e minuut kwam DSV verdiend op een 2 – 3 voorsprong, toen Stefan Bakker opnieuw veel kracht legde in zijn schot, ditmaal een directe vrije trap. Intussen waren ook Henrick Blaauw en Martijn van den Bosch binnen de lijnen voor respectievelijk Wilbur Akster en Johan Versluis. Met en voor elkaar knokten de oranjehemden voor elke bal en elke meter en toen Mark van Klompenburg in de 85e minuut de 2 – 4 scoorde zat de wedstrijd in de knip: 3 punten mee naar De Haere!

Zaterdag a.s. speelt DSV thuis tegen Swift, het zou mooi zijn wanneer er dan ook een driepunter bij te schrijven valt, de aanvang is 14.30 uur.

KLIK HIER VOOR HET ALBUM

FOTOGRAAF; WILFRED BOON