NSC Nijkerk op bezoek in en bij Staphorst

Zaterdag staat voor NSC de uitwedstrijd tegen vv Staphorst op het programma.

Staphorst heeft in de eerste 6 wedstrijden 9 punten bij elkaar gevoetbald.
Afgelopen zaterdag ging het onderuit bij vv Eemdijk met 2-0.

Staphorst is altijd al een ploeg geweest die meedeed om de prijzen en dat zal dit jaar ook zo zijn.
In alle linies herbergt zich goede spelers die elkaar makkelijk kunnen vinden. In het verleden heeft NSC het er altijd moeilijk gehad en heeft het er maar één keer kunnen winnen met 1-2 als ik het goed heb.

NSC is goed bezig aan het begin van de competitie. Lekker onbevangen wordt er gevoetbald op het ogenblik en je ziet dat er veel vertrouwen in de ploeg zit. Afgelopen zaterdag uitte dat zich ook tegen DETO door met 6-1 te winnen.

Staphorst is weer van een heel ander kaliber en zal tot de tanden gewapend zijn om de thuiswedstrijd winnend af te sluiten. Voor NSC is dit weer een mooie wedstrijd om te kijken hoe de verhoudingen liggen in de hoofdklasse B en zullen ze willen laten zien dat het een ploeg is om rekening mee te houden. Maar zoals we vaker zeggen; als NSC zijn spel kan spelen kunnen ze het iedereen lastig maken.

Om 14.30 uur is de aftrap in Staphorst.