Futsal Apeldoorn op zoek naar goed vervolg

Futsal Apeldoorn haalde vorige week direct uit in de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen. Mede-eredivsionist Feyenoord Futsal uit Rotterdam werd in de competitie op een 11-7 nederlaag getrakteerd. 

komende vrijdag speelt Futsal Apeldoorn een uitwedstrijd tegen Hovocubo, de kampioen van afgelopen seizoen. Hovocubo is terug te vinden op plek drie in de competitie, Futsal Apeldoorn neemt plek zeven in. Voor de Apeldoorners is er alles aan gelegen ook deze wedstrijd succesvol af te sluiten aangezien er nog maar drie punten behaald zijn in de competitie.
Tegen Hovocubo zal het een ander verhaal worden dan wedstrijd tegen Feyenoord van afgelopen vrijdag. De regerend kampioen van de eredivisie zal voor de mannen van Mo Bouta geen makkelijke horde zijn om te nemen.