Futsal Apeldoorn wint eerste thuiswedstrijd met monsterzege op Feyenoord Futsal (VIDEO)

Futsal Apeldoorn heeft vrijdagavond de eerste drie punten van het seizoen binnen gehaald. In een goed gevulde sporthal mheenpark had de Apeldoornse formatie weinig moeite met Feyenoord Futsal. Eindstand (11-7) 

Futsal Apeldoorn ging furieus van start en stond bij rust met 8-1 voor. Toen Futsal Apeldoorn in de tweede helft uitgelopen was naar een 11-3 voorsprong verloor de ploeg de concentratie. Feyenoord kwam nog terug tot 11-7.

Voor Futsal Apeldoorn waren
#RedouanBoundati (3), #RezaNgarigota (3), #YasinErdal (2), #JordyWoerdman (2) en #CihanÖzcan trefzeker.

Image may contain: fire

Aanstaande vrijdag staat de uitwedstrijd tegen het als derde geplaatste Hovocubo op het programma. In sporthal de opgang wordt om 20.15 afgetrapt.