DUNO komt met de schrik vrij na zwaarbevochten tweede helft (FOTOALBUM)

Duno versloeg onder zonovergoten middag de gasten ‘s-Gravenzande. Na een zwaarbevochten tweede helft wisten de “Blauwen ” alsnog doel schoon te houden. Eindstand 1-0. In de eerste minuten kreeg Koen Huntelaar al de mogelijkheid de thuisclub op voorsprong te brengen maar hij verzuimde dat.
Daarna golfde de wedstrijd op en neer en kregen beide teams nog diverse kansen.
De rust werd ingegaan met de brilstand van 0-0. In de tweede helft een beter ’s Gravenzande maar het was Sherwin Grot die vanaf ongeveer 16 meter het doel wist te vinden. 1-0.

In het verdere verloop van de wedstrijd kregen de bezoekers kans op kans maar het verbaasde mij en de aanwezige toeschouwers niks dat zij tot nu toe nog geen doelpunt hadden gescoord in de competitie, terwijl er diverse mogelijkheden waren.
DUNO speelde niet groots, maar wel 3 belangrijke punten.

KLIK HIER VOOR HET ALBUM

Rapportage & Fotos : Nico Kooij