Regiobeker l Alverna naar volgende ronde na monsterzege op Quick1888 (FOTOALBUM)

De laatste poulewedstrijd in het bekertoernooi was zondag tegen Quick 1888 uit Nijmegen. Alverna had na twee overwinningen de controle in handen. Zelfs een kleine nederlaag was nog voldoende voor plaatsing in de volgende ronde. Maar integendeel , het werd een voetbalshow , Quick 1888 werd met 8-2 huiswaarts gestuurd. Zeker in de laatste wedstrijd voor het begin van de competitie wilde Alverna nog een keer thuis vlammen. Quick staat  dit seizoen onder leiding van ex prof Ivo Rossen, die ook nog assistent is van Ernie Brandts bij de profs van FC  Eindhoven.

Quick verloor dit jaar drie sterkhouders die al jaren bij het team waren, nl; Timo Hya, Sjors de Bruijn en Joffrey van Rossum zij gaan allen lager spelen. Uit Wijchen bij Awc haalde men Jim Toonen en Mike Lemmers (die ook nog bij Alverna speelde) weg, en de meest ervaren speler kwam van JVC, Engin Gungor, die jarenlang op het 2e /3e profniveau in Turkije speelde.

 

KLIK HIER VOOR HET ONLINE ALBUM

EEN FOTO UIT DEZE ALBUM KAN JE BESTELLEN VIA DEZE PAGINA

Verslag/kopij insturen naar de redactie kan via deze PAGINA