Bekervoetbal l De Bataven fors onderuit tegen sterk DFS (FOTOALBUM)

In de eerste helft schoot Badjeck de eerste mogelijk voorlangs. Na een half uur ging Goorman, na een diepe bal van de keeper, onder de bal door waarna Aarntzen de 1-0 op de borden schoot.  Eindstand 3-6.Vervolgens overleefde de bezoekers een aantal corners waarna Michael den Heijer, na een steekpass, beheerst de 1-1 aantekende. Wederom Aarntzen schoot de thuisploeg, na ongelukkig hands, weer op voorsprong en de ruststand van 2-1.

Door: Corne

In de tweede helft liet DFS zich niet meer verrassen door de lange ballen en de snelheid in de tegenstoot van de Bataven. De gasten stelde al snel orde op zaken via de gelijkmaker van Badjeck gevolg door de voorsprong, na een eigen doelpunt, van de gastheren, 2-3 DFS, met inmiddels invaller Alakmak in de gelederen, voetbalde makkelijker dan de Gendtenaren op het niet al te beste veld. Nadat doelman Jordy van der Kracht met twee prima reddingen de gelijkmaker voorkwam zorgde Kiriwenno, na twee goede assists van Bokila en Badjeck, voor de 2-5 voorsprong. De Bataven deed nog wat terug via een goal van Huet waarna Alakmak, na wederom een fraaie assist van Badjeck, voor de eindstand van 3-6 zorgde.

 

A.s. zaterdag staat om 14:30 uur op sportpark ’t Heerenland de bekerwedstrijd tegen tweedeklasser De Merino’s op het programma.

Opstelling DFS: Jordy van der Kracht, Kerem Cifci, Arjan Goorman (69.Max Jansen), Aleksandar Lejic, Marijn de Kler, Lorenzo Davids, Michael den Heijer, Alper Yaldiz (46.Furkan Alakmak), Noë Bokila, Cedric Badjeck, Zefanho Kiriwenno (81.Gijs Grootendorst)

KLIK HIER VOOR HET ONLINE ALBUM

EEN FOTO UIT DEZE ALBUM KAN JE BESTELLEN VIA DEZE PAGINA

Verslag/kopij insturen naar de redactie kan via deze PAGINA