De Willy Verbeet Cup l SC Bemmel met monsterscore langs tiental Quick (FOTOREEKS)

Groesbeek – Jaarlijkse Willy Verbeet Cup van Germania heeft eerste speeldag achter de rug. Meest verrassende uitslag was tussen 1e klasse SC Bemmel en 2e klasser Quick 1888. (8-1) De Nijmegenaren kwamen na 4-1 met tien man te staan na rode kaart. Hierdoor was de organisatie op het middenveld en in de verdediging weg, waardoor SC Bemmel de score naar 8-1 tilde in half uur tijd.

Andere interessante duel was die van thuisclub Germania tegen BVC’12. Germania hield tot aan de rust zijn doel schoon, na rust voerde BVC tempo hoger en scoorde twee maal.

“Nieuwe” Achilles’29 trad op veld 3 aan tegen 1e klasser De Bataven. Het was de Bataven die speltempo en meeste balbezit had. Achilles’29 loerde op de counter , dat resulteerde in gelijkmaker. Na 90 minuten bleef de stand 1-1. Het was Achilles’29 dat beter de strafschoppen nam, de zwart witten gaan door naar de volgende ronde. 

©Door onze verslaggever

KLIK HIER VOOR HET ALBUM