Ex-prof Arjan van der Laan tekent contract als hoofdtrainer bij promovendus TEC

Vanavond hebben Arjan van der Laan en Robert Langenbach, voorzitter van TEC, het contract getekend waarin is vastgelegd dat Arjan van der Laan met ingang van het nieuwe seizoen zal optreden als trainer/coach van de selectie van TEC. Arjan van der Laan nieuwe trainer/coach TEC

Arjan van der Laan (Nieuwkoop, 10 november 1969) is een Nederlands voormalig voetballer. De middenvelder kwam onder meer uit voor Sparta Rotterdam en FC Twente. Na zijn afscheid als trainer, ging van der Laan aan de slag als trainer. Zo was hij onder andere (assistent) trainer bij Sparta Rotterdam, NEC, FC Utrecht en vanaf dit seizoen bij TEC.

Oefenwedstrijd TEC –  Jong ADO Den Haag

Zaterdag staat alweer de derde oefenwedstrijd binnen een week op het programma voor TEC. Na AL-Khor SC en NEC komt TEC nu de beloften van ADO Den Haag tegen binnen de lijnen.

Aanvangstijd van de wedstrijd is 14:30 uur en de toegang op sportpark De Lok in Tiel is wederom gratis.