Cendrino Misidjan (30) ” Komende weken komt een definitief besluit bij De Treffers “

Arnhem – In Groesbeek woonachtige De Treffers verdediger Cendrino Misidjan is voor zijn 3e keer toegevoegd aan de selectie die zondag oefende tegen FC Lienden.

De wedstrijd werd door de Groesbekers gewonnen met 1-2. Cendrino Misidjan speelde meer dan 75 minuten . De dertigjarige linksback speelde al twee periodes bij De Treffers en traint voorlopig mee nadat hij vertrok bij Spakenburg.

Cendrino Misidjan , “Omdat ik in Groesbeek blijf wonen wegens mijn bedrijf, wil ik niet meer zo ver reizen. Spakenburg was een mooie ervaring maar de afstand was me te veel. Komende periode zal er een duidelijkheid komen of het wel of niet doorgaat bij De Treffers. We zijn er nog niet helemaal uit, maar ik verwacht dat het goed komt . We hebben nu een grote selectie aan ervaring van jonge spelers. Mijn ervaring zal zeker van pas komen voor het balans in de defensie. Hoewel er een concrete interesse is vanuit Roemenië, wil ik dat naast me liggen. Heb weinig zin in een buitenlandse avontuur.”

©Door onze verslaggever