Indeling l Hoofdklassers Achilles’29, AZSV en Duno niet in competitie tegen SDC Putten en NSC Nijkerk

Arnhem – De KNVB heeft vandaag de indelingen van de landelijke competities bekend gemaakt. Opvallend genoeg zijn de vijf Gelderse zaterdag hoofdklassers niet bij elkaar ingedeeld. Achilles’29, AZSV en Duno zitten in de Zuid-Hollandse Hoofdklasse A met verder onder meer Achilles Veen, Capelle, SC Feyenoord en DHSC. SDC Putten en NSC Nijkerk spelen komend seizoen in de Hoofdklasse B met een noordelijk en Amsterdams karakter. Bekende opponenten zijn ACV, De Dijk, Staphorst, Eemdijk en Urk.

Op zondag treffen de vijf Gelderse hoofdklassers elkaar wel in de Hoofdklasse B. Behalve AWC, Juliana’31, Longa’30, Silvolde en RKZVC zijn Baronie, SV Meerssen, OJC Rosmalen en UDI’19 aansprekende tegenstanders. De competitie begint in het weekend van 31 augustus en 1 september.

Achilles’29 gaat van zondag naar zaterdagvoetbal en is ingedeeld met DUNO en AZSV.

Zaterdag Hoofdklasse A:
Achilles’29
Achilles Veen
ARC
AZSV
VV Capelle
DHSC
Duno
Jodan Boys
VV Rijsoord
FC Rijnvogels
SC Feyenoord
FC s-Gravenzande
VV Smitshoek
VV Spijkenisse
Sportlust’46
Zwaluwen Vlaardingen

Zaterdag Hoofdklasse B:
ACV
ASV De Dijk
AVV Swift
VV Berkum
Buitenpost
DETO
Eemdijk
Flevo Boys
SC Genemuiden
HZVV
NSC Nijkerk
Purmersteijn
SDC Putten
VV Staphorst
SV Urk
RKAV Volendam

Zondag Hoofdklasse B:
AWC
VV Baronie
EHC
Halsteren
IFC
Juliana ’31
Longa ’30
sv Meerssen
RKSV Minor
Moerse Boys
Nuenen
OJC Rosmalen
RKZVC
Silvolde
UDI’19
Unitas

Door: Peter de Kinder