PB l Programma seizoen voorbereiding TEC start op 22 juli

De selectie van TEC start op maandagavond 22 juli 2019 met de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen.

Naast de nodige trainingen staan er inmiddels ook al een vijftal oefenwedstrijden gepland. Zo speelt TEC in de voorbereiding oefenwedstrijden tegen Al-Khor, Jong NEC, Jong ADO, SDCP en Sparta Nijkerk.

voorbereiding nieuwe seizoen TEC

Voor het weekend van 17 en 18 augustus staat nog geen wedstrijd in de planning. Dit weekend was vrijgehouden voor de 1 kwalificatieronde voor de KNVB Beker. TEC stroomt echter in bij de 2e kwalificatieronde voor de KNVB Beker. Deze tweede ronde wordt gespeeld op di/wo/do 20,21 en 22 augustus. Mogelijk wordt er dus nog een invulling gegeven aan het weekend van 17 en 18 augustus.

Verder zijn alle aanvangstijden nog onder voorbehoud en kunnen mogelijk nog wijzigen.

GEEF OOK JOUW VOORBEREIDING DOOR VIA DEZE PAGINA