FC Lienden sluit elf nieuwe spelers aan de selectie

FC Lienden stelt wederom een aantal nieuwe spelers voor het komende seizoen aan. Daarmee komt de teller van de zondag selectie die 3e divisie gaat voetballen op 26.

Menno Heus
Deze 23-jarige en 1,88 meter lange keeper is begonnen bij FC Utrecht in 017 en 019, waarna hij bij Jong FC Utrecht kon aantreden. Menno heeft een tijdje zonder club gezeten, alvorens bij FC Den Bosch terecht te komen.


Geoffrey van der Boor
Geoffrey (34 jaar) heeft al een behoorlijke carrière achter de rug. Hij heeft onder andere gekeept bij Jong RKC, GJS, Unitas, Theole, SVW en als laatste ploeg de Valleivogels. Wellicht kennen een aantal van u Geoffrey, aangezien hij in de jaren 2014, 2015 en 2016 bij ons heeft gespeeld. Dus wederom een oud bekende terug op het vertrouwde honk!

Thomas Hoekstra
Thomas is de een na jongste van het Zondag1 team, namelijk 19 jaar. Hij heeft bij Heerenveen U19 en bij SC Cambuur 019 gespeeld. Thomas is 1,93 meter lang en zal daar mooi gebruik van maken als keeper zijnde.

Shanon Carmelia
Deze rechtervleugelverdediger is begonnen met spelen in Curaçao, bij Jong Colombia en CSD Barber. Waarna hij bij Jong NEC en Speelclub N.E.C. terecht is gekomen. Daarna heeft hij een jaartje bij JVC Cuijk gespeeld en het afgelopen jaar bij IJsselmeervogels.

Yevghenny Marceli
Yevghenny (23 jaar) heeft bij RKSV Nuenen, OJC Rosmalen en Blauw Geel ’38 gespeeld, om nu bij FC Lienden aan de slag te gaan. Zijn positie op het veld is aanvallend en wel bij voorkeur rechtsbuiten.

Andreas Dusink
Deze 21-jarige spits heeft bij De Graafschap 019 en Jong De Graafschap gespeeld. Andreas heeft dus gesnuffeld in de beloften Eerste Divisie.

Mohammed Ouarraki
Dan hebben we hier de jongste van het team, Mohammed of te wel Mo Ouarraki. Hij is namelijk net in mei 18 geworden. Mohammed heeft gespeeld bij het Laakkwartier en heeft als positie aanvaller. Daarbij kan Mo als een technische speler betiteld worden, wellicht wel de nieuwe Liendense Messi.

Yunus Efe
Deze 20 jarige spits, met voorkeur op linksbuiten, heeft hiervoor bij Achilles ’29 gespeeld. Heeft in zes wedstrijden twee doelpunten gescoord. Naast in de Derde Divisie te spelen is hij ook uitgekomen bij de Beloften Eerste Divisie.

Aladji Barrie
Aladji heeft de afgelopen jaren veel in Duitsland gespeeld. Onder andere bij BV Cloppenburg, Gemania Leer, TB Uphusen, Türkspor Kiel en SV Atlas. Deze 23-jarige aanvaller staat bij voorkeur als centrumspits.

Salim Mansouri
En voor de oplettende lezer, een huidige speler die zijn voorkeur voor FC Lienden heeft uitgesproken. Hij heeft voor Lienden bij AFC, AZ en Volendam gespeeld, om vervolgens naar het buitenland te vertrekken. In het buitenland heeft hij bij Maceratese en Rio Ave B gespeeld.

Guido van Rijn
Waarschijnlijk heeft u de berichten over Guido in de pers al voorbij zien komen.
Guido heeft bij FC Lienden diverse seizoen gevoetbald, namelijk van 2014 t/m 2017. Hij is in 2017 vertrokken naar Spakenburg om nu weer terug te komen op het ‘oude’ vertrouwde honk.

De spelers die al eerder zijn aangesteld zijn:

 • Milad Intezar
 • Frank Wiafe
 • Djamel Leeflang
 • Ayrton Statie
 • Abdel Metalsi
 • Shuremy Felomina
 • Steven van Dijk
 • Yassine Zakir
 • Tom Menting
 • Guyon Fernandez
 • Esmat Shanwari
 • Thomas Loning
 • Sten Vreekamp
 • Dzenan Keric
 • Jesse van Baal