Spelers Jong Vitesse vinden massaal een nieuwe club

Binnen achtenveertig uur hebben vier spelers van Jong Vitesse een nieuwe club gevonden. Mede door het vertrek van Jong Vitesse uit de Tweede Divisie nam de club uit de Gelderse hoofdstad afscheid van een groot deel van de selectie.

De vertrekkende spelers uit de Arnhemse jeugdopleiding zijn erg gewild en proberen via een alternatieve route alsnog te slagen in het betaald voetbal. Go Ahead Eagles presenteerde deze week rechtsback Boyd Lucassen en rechtsbuiten Martijn Berden. Middenvelder Jesse Schuurman speelt komend seizoen in Doetinchem met De Graafschap in de Eerste Divisie en een niveau lager gaat Joeri Potjes de defensie van GVVV versterken.

Een overzicht van de vertrekkende spelers van Jong Vitesse:

Hicham Acheffay (18 jaar), Jong FC Utrecht
Thomas Beekman  (19 jaar), Jong NEC
Martijn Berden (21), Go Ahead Eagles
Joris Klein-Holte (22), Bennekom
Boyd Lucassen (21), Go Ahead Eagles
Joeri Potjes (20), GVVV
Jesse Schuurman (21), De Graafschap

Zondag zullen bij de eerste training van de hoofdmacht de jeugdspelers Özgür Aktas, Roy Kuijpers, Yassin Oukili, Lars ten Teije en Patrick Vroegh aansluiten en keren ook de verhuurde spelers Julian Lelieveld (Go Ahead Eagles) en Sven van Doorm (Telstar) met een verleden in de Arnhemse jeugdopleiding terug op het veld in Papendal.

©Door onze redactie