Definitieve selectie Quick Nijmegen zaterdag met zes nieuwkomers

De selectie van Ulrich Cruden, die een jaar verlengd heeft, mede na aandringen van het elftal, ondergaat een kleine verandering richting komend seizoen.

Vaste krachten de afgelopen 2 jaar zoals keeper Wesley Wessels (werk), Rick Derkse (werk) Jordy van Hilten (werk) en Thijs Levert (reisafstand) stoppen bij het Zaterdagelftal. Alleen Jordy van Hilten gaat op zondag in een lager elftal voetbal, de rest stopt er ‘definitief’ mee.

Osama Salem heeft zich zodanig in de kijker gespeeld dat hij de overstap maakt binnen de club naar het eerste zondag elftal, dat zich handhaafde in de tweede klasse.
De ploeg van De Dennen verwelkomt daarentegen ook een aantal nieuwe krachten. Vanuit Nijmegen sluit Joseph Yousif aan en vanuit Blauw Wit Kalombo Espirito. Pedro Nzola komt over van competitiegenoot Oranje-Blauw en Walid Choua sluit na terugverhuizd te zijn naar Nijmegen aan bij de club waar hij vroeger ook al speelde.
Ook uit eigen jeugd (A1) sluit Roland Grefhorst aan bij het eerste zaterdagelftal en Daan Scholten zal na een aantal maanden reizen ook definitief aansluiten bij de Nijmeegse formatie. Daan speelde vroeger al jaren bij Quick en komt over van Zondag 1.
Quick hoopt nog op het rondkomen van de inschrijving van Puya Rezaie, de keeper krijgt hier in juli meer duidelijkheid over.
Quick 1888 Zaterdag 1 liep dit seizoen promotie mis door de finale te verliezen van Excelsior Zetten, dit geldt ook voor Juliana’31 dat het net niet redde. Nieuw in de competitie zal waarschijnlijk een geheel nieuw zaterdagteam zijn van Dio’30, terwijl JVC afdaalt uit de 3e klasse.
DOORGEVEN VAN MUTATIES KAN VIA DEZE PAGINA
Door: J. Kuerten