Met nieuweling Rachid Boughalab is selectie van CSV Apeldoorn rond

Rachid Boughalab is volgend seizoen speler van csv Apeldoorn. De 27-jarige linksbuiten, die ook op nummer tien positie uit de voeten kan, heeft afgelopen zaterdag zijn contract getekend.

Foto: Dennis Bresser

Boughalab kwam het afgelopen seizoen uit voor zaalvoetbal eredivisionist Futsal Apeldoorn. Daarvoor combineerde hij het spelen in de zaal met veldvoetbal bij WSV. In de jeugd kwam de Apeldoorner uit voor onder andere AGOVV, Vitesse en FC Zutphen. Bij laatstgenoemde club maakte hij in het seizoen 2011-2012 zijn eerste minuten in het seniorenvoetbal in de eerste klasse D.

Volgend seizoen is de financieel zorgadviseur weer zowel actief op het veld als in de zaal. “Met Futsal Apeldoorn gaan we een keer in de week trainen. Als voetballiefhebber vind ik dat te weinig en wil ik dus ook weer op het veld gaan voetballen. Het veldvoetbal heb ik daarnaast het afgelopen jaar enorm gemist en na goede gesprekken ben ik blij om te gaan spelen voor csv Apeldoorn.”

Met Boughalab is de selectie voor komend seizoen rond. In een eerder stadium werden Luca Bouwmeester, Jesse Hartgers, Yorik Meijer, Sebastian van Laar, Fabian Put, Steven van Es, Sander Krijns, Dean Bredewolt (DVS ’33), Edilson José Coelho (Rohda Raalte), Olaf Kluitenberg, Jeffrey van Amersfoort (beiden WSV), Fedde Timmer, Fedde Dibbink, Romano Luhukay (KHC), Joey Bosz (AGOVV), Jesse Perdon, Mike Koldenhof (AGOVV) en Brian Karman (Go Ahead Eagles JO19) vastgelegd voor komend seizoen.