Transferupdate l FC Lienden verwelkomt vijftal nieuwe spelers, waaronder ex-prof Guyon Fernandez

Nieuwe spelers voor FC Lienden; Guyon Fernandez, Esmat Shanwary, Thomas Loning, Sten Vreekamp, Dzenan Keric en Jesse van Baal blijft ook.

Guyon Fernandez

Guyon Fernandez (33 jaar) is een Nederlandse voetballer van Curaçaose afkomst die bij voorkeur als aanvaller speelt. Gyon heeft in Nederland o.a. gespeeld bij Jong ADO, ADO Den Haag, Excelsior, Feyenoord, PEC Zwolle en NAC Breda. Tevens heeft hij een aantal seizoenen in het buitenland gespeeld bij o.a. Perth Glory, PFK Stal en Delhi Dynamos.

Esmat Shanwari

Deze 25-jarige Nederlander van Afghaanse afkomst, speelt het liefst als aanvallende middenvelder. Esmat is zijn carrière begonnen bij NEC/Oss ’19, om daarna bij Jong FC Utrecht, Achilles’29 en GVVV te gaan spelen. Na een paar maanden zonder club gezeten te hebben is hij bij Hoek, Udi ’91, RKVV Deso en sv Hatert aan de slag gegaan. Esmat is o.a. actief geweest in de Keuken Kampioen Divisie, Beloften nacompetitie en in de Derde Divisie.

Thomas Loning

Deze 20-jarige Nederlandse middenvelder heeft de afgelopen jaren gespeeld bij De Graafschap O19 en Jong De Graafschap. Hij speelde het afgelopen seizoen bij Achilles ’29. Thomas is al meerdere jaren actief  in de Derde Divisie.

 

Sten Vreekamp

De 22-jarige en 1.89 meter lange Sten is een fysiek sterke centrale verdediger. Het afgelopen seizoen speelde hij bij v.v. Katwijk. De overige clubs waarvoor Sten uitgekomen is, zijn o.a. Spakenburg en (Jong) FC Utrecht.

 

Dzenan Keric

Deze 19-jarige uit Nederland komende rechtervleugelverdediger komt weg bij Jong Achilles ’29. Daarvoor heeft hij een seizoen gespeeld bij Achilles ’29 en daarvoor bij NEC / Oss’17.