Selectie 2019/20 VV Batavia is rond l Degradant legt vier jonge talenten vast

BATENBURG – De laatste weken waren hectisch voor alles en iedereen die bezig is geweest binnen de club om spelers aan te trekken.

Elk jaar weer hoopt deze mooie club een balans te vinden tussen spelers uit Batenburg en spelers welke graag bij Batavia komen voetballen vanuit de regio. De selectie van Batavia zal ook aankomend voetbaljaar voorzien worden met nieuwe spelers. Binnen het huidige team vertrekken nu eenmaal vele spelers doordat ze: óf een stap hogerop kunnen maken óf teruggaan ‘naar het oude nest’ óf stoppen met het voetballen in een selectie elftal. Daarom bedanken wij spelers als Mike Glaser, Dardan Gabrica, Roel Hendriks, Wouter van Elk, Mathijs van Herkhuizen voor hun bewezen diensten en wensen hen succes in de toekomst!

Even een aantal nieuwe spelers voorstellen:

Een van de nieuwe spelers zal Brandon Kock zijn. Hij komt bij v.v. Batavia via een mooie route langs clubs uit verschillende regio’s. Zo heeft Brandon onder andere gespeeld bij Ijsselmeervogels, bij ASC Nieuwland, Quick 1888 en Achilles ’29. Deze speler kan op elke positie in de voorste linie gepositioneerd worden door de nieuwe trainer Roel Hendriks. Brandon: “Ik hoop op een positief seizoen loerend op een directe promotie. Ik heb vooral zin om met spelers te voetballen die ik al langer ken.”

Ook zal Ries de Rooy de overstap maken naar Batavia. Deze speler staat bekend als een klassieke centrumspits. Ries komt over van Union O19. Hij is groot en sterk en heeft vooral zin om het nieuwe seizoen te beginnen. “Roel heeft al een tijdje contact met mij en doordat Roel mij zo actief bleef benaderen ben ik uiteindelijk overstag gegaan.”

Naast deze twee jongens en de jongens welke genoemd zijn in de vorige artikelen, zal Alparslan Simsek een overstap naar v.v. Batavia maken. “Ik speel het liefst als centraal aanvallende middenvelder. Ik hoop dat ik mezelf goed kan door ontwikkelen bij Batavia. Dit is voor mij een ultieme kans om mezelf weer te bewijzen.”

De laatste dagen is er ook nog een keeper bij gekomen in de vorm van; Youri Rijcken. Deze keeper komt over van Blauw Wit O19 en door zijn komst is de selectie van Batavia rond. We kijken uit naar volgend seizoen, terug in de 5e klasse met een nieuwe start!

MOOK OOK JOUW SELECTIE BEKEND!

Verslag/kopij insturen kan via deze PAGINA