EX- Vitessenaar Julian Calor toegevoegd aan TEC selectie

TEC  heeft opnieuw een nieuwe speler hebben toegevoegd aan de selectie voor seizoen 2019/2020 in de persoon van de 22-jarige Julian Calor.

Julian Calor

https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Julian_Calor voor de duur van een jaar. De TC is bijzonder blij een speler van zijn kaliber en zijn bvo ervaring, toe te kunnen voegen aan onze selectie.

Calor begon met voetballen in de jeugd van RJO Willem II/RKC. Vandaaruit werd hij opgenomen in de gezamenlijke opleiding van FC Den Bosch en RKC Waalwijk, Brabant United. In 2016 tekende Calor een contract bij de jeugdopleiding van Vitesse tot medio 2019.

Op 21 januari 2017 debuteerde Calor in het eerste elftal van Vitesse, uit tegen FC Groningen (1–1). Hij begon in de basis omdat Lewis Baker geschorst was. Met Jong Vitesse eindigde hij in het seizoen 2016/17 op de zeventiende plaats en degradeerde daardoor naar de Derde divisie. In het seizoen 2017/18 werd hij met Jong Vitesse kampioen in de Derde divisie (Zondag).