BVC MO-17 KAMPIOEN NA 0-3 ZEGE!

NIJMEGEN – In een zeer spannende wedstrijd uit bij Blauw wit pakte BVC’12 MO17 afgelopen zaterdag het kampioenschap in de 2e klasse.

BVC begon sterk en al naar 5 minuten kwam Heleen vrij voor de goal maar de keepster wist het schot te stoppen. Ook Nina kwam in de 11e minuut, na een pass van Roos, alleen voor de keepster. Ook dit schot belande in de handen. Na 13 minuten was het dan toch raak: Maartje scoorde op aangeven van zus Heleen 0-1!

Heleen en Laura lieten daarna allebei de kans op 0-2 liggen. In de 2e helft was het wederom Maartje die op aangeven van Noa prachtig binnen schoot. BVC kreeg steeds meer ruimte maar Yke en Laura wisten hier niet van te profiteren. 10 minuten voor tijd werd Heleen weggestuurd door Nina en bracht zij de eindstand op 0-3.

Na 2 x net naast het kampioenschap gegrepen te hebben zijn de meiden nu ongeslagen kampioen.