GVV’63 slaagt niet in om titelkandidaat te verrassen (FOTOREEKS)

GAMEREN – GVV’63 is er zaterdag niet in geslaagd om titelkandidaat HSSC’61 punten af te snoepen. Een nipte 0-1 overwinning was voldoende voor de formatie uit Hei en Boeicop.

Die 0-1 staat in schril contrast met de eerste ontmoeting, die HSSC destijds met 5-0 wist te winnen. Verliezend trainer Denny van Geffen was blij met dat verschil, maar vond dat er meer in zat voor zijn ploeg: “Een gelijkspel was verdiend geweest. Wij startten te slap waardoor we al binnen 20 minuten op 0-1 achter komen. Tegen de minst gepasseerde verdediging in de derde klasse D wordt het dan niet makkelijk om de wedstrijd om te draaien, maar in de tweede helft waren we gewoon de bovenliggende partij. We moeten eigenlijk twee of drie doelpunten maken, maar het ontbreekt ons aan geluk en de echte scherpte. Het was allemaal net-niet en dan gaan zij met geluk met de drie punten naar huis.”

Verschillen klein
Volgende week sluit GVV’63 de competitie af met een uitduel met BLC. GVV mocht dan niets hebben om voor te strijden, in de vorm van nacompetitie, toch gaat het slotakkoord van het seizoen wel degelijk ergens over. De verschillen onderin de derde klasse D zijn namelijk ontzettend klein. Bij de diverse kelderploegen hoopt men dan ook dat GVV’63 het BLC zo moeilijk mogelijk gaat maken.

Tekst: REGIO Voetbal

FOTOS: Gijs van Tuijl

KLIK HIER VOOR HET ALBUM