Trainer Marlon Keizer per direct vertrokken bij Arnhemia

Marlon Keizer is per direct vertrokken als trainer van Arnhemia. De oud-prof had al eerder aangegeven na dit seizoen te stoppen als trainer bij de Arnhemse vierdeklasser en heeft nu besloten per direct te stoppen.

Flip Witjes en speler Mo Edan zullen de twee laatste duels van het seizoen de technische staf vormen. Zij zullen ook volgend seizoen het trainersduo vormen.

Het met onmiddellijke ingang stoppen van Keizer kan niet los gezien worden van de wedstrijd van afgelopen zondag. Op bezoek bij SC Westervoort verloor Arnhemia niet alleen met 10-1, maar de Arnhemse ploeg moest ook een groot deel van de wedstrijd met een man minder spelen na een rode kaart.

Bovendien werd het duel in de eerste helft tijdelijk gestaakt. Na een wisselvallig seizoen staat Arnhemia op de veilige elfde positie met een voorsprong van vijf punten op Veluwezoom, normaal gesproken zal Arnhemia volgend seizoen dan ook weer in de vierde klasse uitkomen. In het restant van het seizoen spelen de Arnhemmers nog tegen GSV’38 (thuis) en Jonge Kracht (uit).

 

©Door onze redactie