(SAMENVATTING) Angeren ook tegen HC ’03 uiterst effectief

Een belangrijke overwinning van Angeren . De zege van SV Angeren tegen 1 van de concurrenten, HC’03, viel hoog uit. HC won donderdag nog van GVA.  Eindstand 5-0.

Leon Queens opende vlak voor rust de score. Hij, broer Tom en Matiz Garttener stuitten bij andere kansen op goed keepwerk. Binnen 2 minuten na rust maakte Tom Queens met een geweldige goal 2-0. Er volgden een paar stuiptrekkingen van HC’03, maar hier stond Angeren-goalie Tim Buurman in de weg. ,,Achterin stonden we sowieso goed.” Een kopgoal van Garttener en een hard raak schot van Maikel Toepoel bepaalden de eindstand. ,,Een mooie teamprestatie, maar we krijgen nog 2 zware wedstrijden (Westervoort en GVA). De komende weken moeten we net zo presteren.”

,,We hadden er een hard hoofd in”, bekende coach Edwin Geldof, ,,maar we hebben gevochten en gevoetbald. De belangen zijn nu groot en dan moet je de kop erbij houden. Dat deden we goed.”

Zie hieronder de samenvattingen:

VIDEO: SV ANGEREN TV