Voorbeschouwing l TEC kan zaterdagavond na zege op Quick’20 promoveren

TEC heeft nog drie  wedstrijden te gaan, zaterdag komt eerst Quick’20 uit Oldenzaal op bezoek. Vervolgens op zondag 19 mei de uitwedstrijd tegen JVC Cuijk en tenslotte op zondag 28 mei de laatste wedstrijd van het seizoen thuis tegen ADO’20 uit Heemskerk.

De opdracht is helder: 3 punten behalen is promoveren naar de Tweede Divisie. 3 maal winnen betekent het kampioenschap van de Derde Divisie Zondag.

Allereerst maken we ons op voor de ontmoeting van zaterdagavond tegen Quick’20. De ploeg uit Oldenzaal staat momenteel op een degradatieplaats en zal er alles aan willen doen om ten koste van OJC Rosmalen via de nacompetitie zich te handhaven in de Derde Divisie.

Opvallend bij onze tegenstander van komende zaterdag is dat ze in uitwedstrijden beter presteren dan in thuiswedstrijden. Zo werd er onder andere gewonnen bij GOES (2-3), OFC (2-3) HSC’21 (2-4) en Westlandia (3-4). Eveneens opvallend waren de gelijke spelen tegen Jong FC Volendam, thuis 4-4 en uit 0-0.

Verder scoorde Quick’20 zelf 47 keer (9 minder dan TEC) en heeft het met 79 doelpunten tegen de meest gepasseerde verdediging. Ongeacht de positie op de ranglijst is Quick’20 dus een tegenstander om terdege rekening mee te houden, tenslotte hebben zij niets te verliezen en moeten vechten voor de laatste kans.

Aan motivatie en inzet zal het bij TEC zeker niet ontbreken en als men het vizier op scherp heeft staan kan het een mooie wedstrijd worden.

Zaterdagavond 19:00 uur op sportpark De Lok in Tiel.