Ismar Maglajlic keert na zware blessure volgens seizoen terug bij Voorwaarts T

Ismar Maglajlic is volgend seizoen weer in het oranje-zwart van Voorwaarts Twello te bewonderen. Ismar is een creatieve speler die Voorwaarts kan voortstuwen naar een ‘nog’ hoger niveau.

Ismar is een tevens kind van de club. Zijn relatie met Voorwaarts is altijd overeind gebleven in zijn functie als trainer van JO13-1. Al vanaf zijn komst in de JO17-jeugd was het voor hem altijd een tweestrijd tussen zijn beide liefdes, futsal of veldvoetbal. Zijn keuze voor de futsal het afgelopen jaar, spelend op het hoogste niveau bij Futsal Apeldoorn, heeft hem doen beseffen dat hij nog niet klaar is op het veld.

Een zware blessure en nieuwe maatschappelijke zekerheid deden de rest. Hij wil zijn ambities verplaatsen naar het veld waar voor hem nog veel te halen valt. Ismar heeft de komende maanden als belangrijkste doel te herstellen van zijn beenbreuk.