Arnhemmer Judah Berefo verdedigt het komende seizoen kleuren van DOVO

Judah Berefo maakt komende zomer de overstap van De Dijk naar DOVO. De 21-jarige rechtervleugelverdediger tekent in Veenendaal een contract voor één seizoen. In het verleden kwam Berefo uit voor ESA en RKHVV alvorens hij naar De Dijk vertrok.

DOVO is voor Berefo geen onbekende. Net als DOVO komt De Dijk ook uit in de derde divisie zaterdag en stond Berefo 12 januari jl. tegenover zijn latere nieuwe club. ,,In die wedstrijd viel DOVO me al positief op. Het is een grote club met een mooi complex. Op dat moment wist ik nog niets van de interesse van DOVO. Nadat ik afgelopen jaar mijn studie ALO in Amsterdam ging volgen, zocht ik een club in die omgeving. Door privéredenen ga ik nu weer terug naar Nijmegen en ook weer in Arnhem wonen. DOVO trok toen snel aan de bel’’.

Na een goed gesprek was de deal snel beklonken. ‘’Met Peter van den Top en Henne Oostermeijer heb ik over de club gesproken en wat hun verwachtingen zijn. Ik hoefde er dan ook niet lang meer over na te denken. Ik hoop mijn steentje bij te kunnen dragen bij de ambities die de club heeft. Het gaat een leerzaam jaar voor mij worden, maar ik heb er heel veel zin in’’, aldus de kersverse aanwinst.  Tekst: DOVO