Remco Speelziek keert volgend seizoen terug bij DTS Ede

Remco (29) die in het begin van zijn carriëre speelde bij DTS heeft de laatste weken al meegetraind met het eerste en heeft een goede indruk achtergelaten bij trainer Jeroen Spies. Hij voetbalde na DTS bij FC Lienden, vv Bennekom en SDVB. Deze multifunctionele speler kan in alle linies met zijn ervaring een toegevoegde waarde zijn.

 

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, glimlacht, close-up

Hij speelde al meer dan honderdzestig officiële wedstrijden voor de Edese club.

Wij heten Remco van harte welkom en wensen hem veel succes.

Ook is inmiddels bekend geworden dat uit de jeugd Roy Ploeg (O17) een stageplek heeft verdiend in de selectie van ons eerste elftal. We zijn dan ook trots dat er wederom een zeer getalenteerde jeugdspeler doorbreekt. Morgen is op facebook een kort interview te lezen met deze jeugdspeler.