Trainerscarrousel l Ervaren interim-trainer voor Redichem, Arnhemia moet op zoek naar nieuwe trainer

Arnhem – Een week nadat derdeklasser Redichem per direct afscheid nam van trainer Eddy Hagen heeft de club uit Renkum met de ervaren John van Dijk een opvolger gevonden voor de rest van het seizoen. Zondag vierdeklasser Arnhemia moet op zoek naar een nieuwe trainer voor volgend seizoen omdat Marlon Keizer na dit seizoen besluit te stoppen.

 

Zaterdag derdeklasser Redichem is aan een moeizaam seizoen bezig, uit de laatste acht duels werden slechts twee punten gehaald en de geel-zwarte formatie is inmiddels gedaald tot de voorlaatste positie in de 3e klasse A. Nadat eerder in het seizoen al duidelijk werd dat Eddy Hagen slechts een seizoen bij Redichem zou blijven, werd vorige week de samenwerking per direct beëindigd. Zonder Hagen verloor Redichem in Zelhem met 3-0 van Zelos. De ervaren John  van Dijk is nu vastgelegd om degradatie naar de vierde klasse te voorkomen. Van Dijk was al eerder trainer van Redichem en was in het verleden onder meer trainer bij Go Ahead Eagles, WVV Wageningen en ONA’53. Redichem hervat op 4 mei de competitie met een thuiswedstrijd tegen VV Dieren en treft ook De Treffers, Oeken en SKV nog.

Bij zondag vierdeklasser Arnhemia vertrekt trainer Marlon Keizer na zijn eerste seizoen. Oud-prof Keizer wil graag de verrichtingen van zijn zoon Kane bij Jong FC Eindhoven van dichtbij volgen en kan dit niet combineren met het trainerschap in Arnhem. Arnhemia staat momenteel op een veilige elfde positie in de 4e klasse D maar heeft nog een zwaar programma, zondag staat in Doornenburg de ontmoeting met GVA op het programma. Keizer staat met zijn Arnhemia  ook nog in de kwartfinale van de Arnhem Cup waar Eldenia wacht.

©Door onze redactie