DE DERBY VAN VAASSEN IN EVENWICHT (FOTOREEKS)

VAASSENSE DERBYLange tijd was er in de derby niets aan de hand voor SV Vaassen, maar twintig minuten voor het eindsignaal liet keeper Sam Luijkx vrijdagavond de bal los. KCVO profiteerde: 1-1.

Bron: De Stentor

In de eerste helft wees niks erop dat Vaassen onder de indruk was van de fraaie ambiance op sportpark De Egelbeek. Waar Vaassen gretig was, werd KCVO afgetroefd in de duels en creëerde het nauwelijks kansen. De thuisploeg werd na een half uur spelen gevaarlijk uit een vrije trap, maar Vaassen-keeper Luijkx redde uitstekend. Vlak voor het rustsignaal kwam Vaassen er nog gevaarlijk uit. Invaller Leon Dekic versnelde, gaf strak voor en Alex Sangers prikte beheerst de 0-1 binnen.

Hoge bal

Na de rust gebeurde er weinig. Tot de zeventigste minuut. Luijkx kwam uit, had een hoge bal in eerste instantie vast, maar liet hem nog los. Stan Hagen profiteerde en schoot de 1-1 binnen. Luijkx, die tot dat moment vlekkeloos keepte, ging naar de scheidsrechter en zei dat hij omver werd gelopen. De arbiter nam de opmerking tot zich, maar bleef bij zijn beslissing. Daarna leek Vaassen even aangeslagen en ging KCVO op zoek naar de winnende treffer. Tot grote kansen kwamen beide teams niet meer. Het bleef gelijk en dat was met name voor KCVO een belangrijk punt in de strijd tegen degradatie.

Oost, 3B: KCVO – SV Vaassen 1-1 (0-1). 44. Alex Sangers 0-1, 70. Stan Hagen 1-1.
Stand onderin: 10. Activia 20-19, 11. KCVO 20-16, 12. SV Zwolle 21-15, 13. Heeten 21-12, 14. Albatross 20-11.

KLIK HIER VOOR HET ONLINE ALBUM

EEN FOTO UIT DEZE ALBUM KAN JE BESTELLEN VIA DEZE PAGINA

Verslag/kopie insturen naar de redactie kan via deze PAGINA