Hoofdklasser Duno verlengt met deze dertien spelers!

Duno heeft een belangrijk deel van de selectie voor volgend seizoen vastgelegd, de Doorwerthse Hoofdklasser heeft de contracten met liefst 13 spelers verlengd. In het

debuutseizoen in de Hoofdklasse B neemt Duno een negende plaats in, bovendien heeft de ploeg van trainer Jan Oosterhuis de halve finale van de districtsbeker gehaald waardoor Duno volgend seizoen in de landelijke KNVB-Beker zal spelen. Duno heeft met de volgende dertien spelers het contract verlengd: Patrick ter Mate (keeper), Sam van der Veer (keeper), Hanso Cooke, Renzo van Duren, Jochem Jansen, Ahmed Lak, Ted Heijckmann, Bart van Brakel, Giovanni Scharrenberg, Jesse Korn, Ryan Bouwmeester, Shapoul Ali en Roy Talsma.

Duno is voor volgend seizoen nog op zoek naar een nieuwe trainer, verder neemt de club uit Doorwerth na dit seizoen afscheid van Jordi Balk (DOVO), Nick de Bondt (HHC Hardenberg), Kevin Sissing (VV Scherpenzeel), Dominique Kivuvu, Christian Gandu (DHSC), Anass Aamri, reservekeeper Stefan Reijnders (MASV), Carlos dos Santos en Civard Sprockel.

©Door onze redactie