Voorbeschouwing l DTS Ede ontvangt in de topper NSC Nijkerk thuis

Zaterdag staat de uitwedstrijd tegen DTS Ede op het programma. DTS doet het fantastisch en staat keurig derde met een periodetitel op zak.


In mijn vorige voorbeschouwing tegen DTS zei ik omdat ze onderin stonden “je kunt goede spelers hebben, maar dan heb je nog geen team/eenheid”. Vanaf dat moment zijn ze als een tierelier gaan draaien en wonnen ze verdiend bij ons met 0-2. Afgelopen zaterdag wonnen ze bij Scherpenzeel met 0-1.

NSC had een vrij gemakkelijke 1e helft bij Enter Vooruit en stond bij rust al op 0-3 wat ook de eindstand werd. Opvallend was wel dat zoals wel vaker het geval de 2e helft van een laag niveau was. Dat moet zaterdag wel beter tegen DTS.

Zaterdag is een hele belangrijke wedstrijd omdat als NSC wint dan een goede zaken doet omtrent het kampioenschap. Het zal zeker niet makkelijk worden voor NSC, moeten de gehele wedstrijd gefocust blijven.
Om 15.00 uur wordt er afgetrapt in Ede.