AZSV versterkt zich met talentvolle aanvaller Fabian Mensah (DZC’68)

Fabian Mensah stapt aan het einde van het seizoen over van DZC’68 naar AZSV. De 20-jarige aanvaller scoorde dit seizoen tot nu toe vier keer voor de Doetinchemmers en is aan zijn tweede seizoen bezig in de hoofdmacht van DZC’68.

Tekst: AZSV

In de jeugd kreeg Fabian Mensah last van zijn knie en leek zijn voetbalcarrière in gevaar. Mensah ging in die periode veel zwemmen, werd lid van een waterpoloclub en bleek ook daarin een groot talent. Door het zwemmen bleek zijn knieblessure genezen te zijn en keerde hij terug op de groene mat.

Hij werd vervolgens gescout door De Graafschap en Willem II. Fabian Mensah koos voor een avontuur bij de JO19 jeugd van de Tilburgers. Na een jaar keerde hij terug in Doetinchem waar hij aansloot bij de selectie van de zaterdag eersteklasser.
,,Ik maak de overstap naar AZSV, omdat ik ambitieus ben’’, geeft de jonge aanvaller aan. ,,Die club past goed bij mijn ambities en AZSV is voor mij een mooie uitdaging’’.