Doelman Aria Hashemi versterkt TEC

Aria Hashemi is geboren in Iran en verhuisde met zijn ouders naar Nederland toen hij 6 maanden oud was. Hij beschikt over zowel de Iraanse- als Nederlandse nationaliteit. Aria studeert momenteel medische microbiologie in Nijmegen.

Doelman Aria Hashemi

In de jeugd keepte hij achtereenvolgens bij SVC/Go Ahead Eagles, sc Woezik, AWC en sc Beuningen. Bij de senioren was hij keeper van vv Lunteren, Rood Wit, vv Alverna en Jong NEC.

Aria speelde als Iraans jeugdinternational in de teams Onder 15 en het Olympisch team Onder 23 jaar. Op het amateurvoetbalgala in de regio Nijmegen-Maasland 2018 is Aria gekozen tot beste keeper in de categorie 2e divisie t/m 1e klasse. Aria stond vorig seizoen in de belangstelling van een aantal 2e en 3e divisieclubs, maar koos toen voorUDI’19/CSU.

Komend seizoen zal Aria de strijd aan moeten gaan met onder andere Jan Schimmel die tijdens de wintertransfer al over kwam van FC Lienden.

 

Verslag/kopie insturen naar de redactie kan via deze PAGINA