AVV Columbia herenigt Maikel Lange en Huseyin Güveli in het nieuwe seizoen

Hüseyin Güveli speelt komend seizoen in het geel/zwart van Columbia. De 28 jarige linker  vleugelaanvaller Güveli komt over van zaterdag Hoofdklasser W.H.C.

Als 16 jarige junior meldde Hüseyin zich bij de Kon. UD, daarna vertrok hij naar de CJV-ers (nu FC RDC). Wij kennen Hüseyin nog uit de tijd dat Columbia in de competitie uitkwam tegen TKD, de club waarvoor hij 3 jaar speelde en 2x kampioen werd.

De kwaliteiten van Huseyin vielen ook op bij Peter Boeve en Ugur Yildirim, en samen met spits Murad Kilinc (voorheen Columbia) vertrokken zij naar csv Apeldoorn. Bij csv Apeldoorn kwam Hüseyin uit in 40 officiële wedstrijden waarin hij hij bij 21 doelpunten betrokken was.

Dit seizoen komt de linker aanvaller uit voor W.H.C. “Na 9 ijzersterke competitiewedstrijden gespeeld te hebben raakte ik helaas geblesseerd aan mijn rechterlies. Hierdoor moest ik even een stapje terug doen en verloor ik mijn plekkie. Ben momenteel topfit maar wil gewoon elke wedstrijd spelen. Met Voetbalzaken Bob Oonk heb ik al ruim 3 jaar goede contacten, alsook dit jaar weer in januari. Met Willem Mulderij heb ik echt een goed gesprek gehad over de voetbaltechnische inhoud. Bij Murad Kilinc heb ik mijn oor nog eens goed te luister gelegd en mijn beslissing definitief genomen.

Ik wil belangrijk zijn en onderdeel uitmaken van de sportieve ambities van Columbia. Daarnaast wordt ik weer herenigd met Maikel Lange, we gaan er met zijn allen een top seizoen van maken, heb er nu al zin in”

 

 

Verslag/kopie insturen naar de redactie kan via deze PAGINA