Reserves NEC verliezen laatste duel in Nijmegen van Heracles

De beloftenploeg van NEC heeft dinsdagmiddag de laatste thuiswedstrijd van het seizoen verloren. De reserves van Heracles Almelo waren met 1-3 te sterk voor de Nijmegenaren. Door het verliest zakt Jong NEC naar de vierde positie achter FC Twente 2, FC Emmen 2 en Heracles 2. De Nijmeegse talenten spelen nog wel twee uitwedstrijden: 15 april tegen ADO Den Haag 2 en op 29 april tegen PEC Zwolle 2.

Onder het genot van een heerlijk lentezonnetje speelden NEC 2 en Heracles 2 een redelijk gelijkwaardige wedstrijd in een hoog tempo zonder al teveel kansen. Bij de thuisploeg  begonnen onder meer doelman Zelenika, Romeny, Sabak en Achahbar in de basisformatie.

In de eerste helft opende Silvester van der Water de score voor Heracles met een kopbal na een snelle ingooi en matig verdedigen: 0-1. Na rust scoorde Heracles via verdediger Mats Knoester (uit een corner) en Jesper Drost (fraai) nog tweemaal waarna in de slotfase Brian Campman de eindstand op 1-3 bepaalde.

Opstelling NEC 2: Zelenika, Spierings, Van Zutphen, Hoogveld, Elkarouani; Smulder, Campman, Sabak; El Haddouti, Achahbar, Romeny (84’Haouat)

 

Door onze redactie