Schotvaardig AVW’66 duwt ESC verder in de zorgen (5-0)

Schotvaardig AVW’66 duwt hekkensluiter ESC verder in de zorgen. Met deze overwinning astijgt de ploeg uit Westervoort naar de 3e plek. Elburger SC is zo als zeker gedegradeerd en kan zich opmaken nieuwe seizoen. Eindstand 5-0.

In de 43 ste kregen de bezoekers een penalty tegen nadat speler hands hand gemaakt en kreeg ook nog eens rood, terwijl het in mijn ogen geen ontnemen van een scoringskans was. Robin van Otegem scoorde de 1-0.

In de 45ste min. scoorde Mark Schulte de 2-0. Na rust scoorde hij wederom in de 71 en 90 ste min de 3 en 4-0. In blessuretijd scoorde Martijn Derksen de 5-0 wat ook de einduitslag was. Mark Schulte werd terecht als man of the match uitgeroepen. Wedstrijd stond onder leiding van sr Hidding uit Oosterbeek.

KLIK HIER VOOR HET ONLINE ALBUM

Fotograaf:  Nico Kooij

Verslag/kopie insturen naar de redactie kan via deze PAGINA