Nunspeet met De Merino’s in evenwicht (Samenvatting)

De opdracht voor de Merino’s was niet verliezen van Nunspeet om zo de voorsprong te behouden op de thuisclub. Slechts vijf minuten duurde het voordat doelman Erik Petrus het leer uit het net kon halen.

Een fout in de defensie van de Merino’s werd door Job Hoogdalem dankbaar aangenomen 1-0. Nadat David Scholte zich wegens een blessure had laten vervangen door Patrick van Donkervoort kwam het antwoord van de Merino’s Sebastiaan Klein bezorgde in de 32e min de bal bij Przemek Szeller en de spits deed de rest 1-1. De ingevallen Donkervoort was namens de Merino’s voor rust tweemaal dicht bij een voorsprong. Ruststand 1-1. Snel na pauze wisten beide teams gevaar de stichten met kopballen.

Doeltreffende waren deze echter niet. Vanaf dat moment hielden de twee ploegen elkaar in evenwicht. Een schot van Joop de Bruin en Patrick Donkervoort konden in de tweede 45 minuten geen verandering meer brengen in de stand. Door de gunstige uitslagen elders op de velden werd het behaalde punt door de Merino’s gekoesterd.

 

video en tekst : vv Nunspeet

Verslag/kopie insturen naar de redactie kan via deze PAGINA