Titelfavoriet MASV haalt deze versterkingen bij clubs uit Arnhem

Titelfavoriet MASV is al druk bezig om de selectie voor volgend seizoen te versterken. De volksclub uit Arnhem-Zuid staat met een voorsprong van vier punten op OBW bovenaan in de 3e klasse C en lijkt komend jaar onder leiding van de nieuwe trainer Roberto Straal in de tweede klasse ook een rol van betekenis te gaan spelen.

Nadat al eerder bekend werd dat doelman Thomas Haans (DVV zaterdag), Jimmy Pruis en Ludwig Hartemink (Arnhemse Boys), Yancey Baars (AZ 2000) en Benjamin Ahuluheluw (Spero) naar MASV zouden komen, werden dit weekend de namen van nog drie versterkingen bekend. Sven Roelofs en Boris de Kok komen van SML, terwijl Wesley Martens vertrekt bij VDZ. Acht nieuwe spelers dus voor de club uit Malburgen, afkomstig van zes verenigingen- waarvan vier Arnhemse clubs. Met de eventuele promotie en deze kwaliteitsinjectie wil MASV duidelijk de hoogst spelende amateurclub uit Arnhem worden.

©Door onze redactie