PB l Henk Jonker is vrijwilliger van de maand bij EZC ’84

Het bestuur van EZC ’84 wil iedere maand een vrijwilliger in het zonnetje zetten middels de titel “Vrijwilliger van de Maand”. Om zo haar waardering uit te spreken naar de vrijwilliger. Iedere maand wordt iemand uitgelicht in de nieuwe rubriek op de website “vrijwilliger van de Maand” Hij/Zij ontvangt van het bestuur een cadeaubon welke beschikbaar zijn gesteld door Wijnkoperij Kroese.

De eerste titel voor Vrijwilliger van de Maand is toegekend aan Henk Jonker. Clubman van het eerste uur.

 

Naam : Henk Jonker
Geboorte datum : 9 maart 1946
Lid sinds : 1 mei 1984
Favoriete Club : Feyenoord
Over Henk
Henk Jonker is vanaf de oprichting in 1984 actief binnen EZC ’84 en een echte EZC-er in hart en nieren.
Hij is regelmatig te vinden op ons Sportpark. Zo fluit Henk bijna wekelijks zijn wedstrijdjes en draait hij regelmatig een kantinedienstje. Henk regelt wekelijks de scheidsrechters voor de junioren en seniorenelftallen. Ook is hij nooit te beroerd om te helpen bij diverse activiteiten.
Zo is hij jaarlijks van de partij om te fluiten bij het bedrijventoernooi maar neemt hij ook bij thuiswedstrijden regelmatig de geldkist ter hand om toegang te heffen.
Ook is Henk nog KNVB-Consul en keurt de gesteldheid van de EZC ’84 velden bij eventuele afgelastingen. Al met al een vrijwilliger waar we bij EZC ’84 trots op mogen zijn.
Wat wil je nog kwijt?
Alles is al wel verteld. EZC ’84 is mijn lust en mijn leven.
Ik weet nog dat ik direct na de afsplitsing van Epe, 6 jongens van de D1 meenam naar de nieuwe vereniging. Ze speelden als C1 het eerste jaar en werden meteen kampioen met zo’n 106 doelpunten voor. Mijn zoon Marcel scoorde er toen zo’n 64.
Verder vind ik het belangrijk dat de donderdagavond (mijn kantinedienst) goed wordt bezocht. Dat de spelers na de training even gezellig in de kantine neer strijken.
Ik hoop dat er meer mensen die niet meer actief spelen bij EZC ’84 zich toch geroepen voelen om wat ter hand te nemen bij deze mooie club. Fluit bijvoorbeeld eens een jeugdwedstrijdje of doe iets anders. Zo blijf je lekker betrokken bij onze mooie vereniging.
Henk, bedankt voor je inspanningen bij onze vereniging. We hopen nog lang van je diensten gebruik te kunnen maken en geniet van je cadeaubon van wijnkoperij Kroeze.

 

Verslag/kopie insturen naar de redactie kan via deze PAGINA