Arnhemse Derby l MASV ook niet te stoppen door stadsgenoot VDZ (Fotoreeks)

De Arnhemse derby tussen koploper MASV tegen de nr 3 VDZ werd geen ouderwetse pot zoals vroeger. In de 7.’de  minuut dacht MASV al de score te openen, echter vlak voor de lijn werd de bal nog weggehaald.

In de 41ste min was het de snelle Angelo Siep die de 0-1 scoorde. Met deze stand werd ook de kleedkamer opgezocht.

In de 77 ‘ste min. scoorde Dion Visser uit een strafschop de welverdiende 0-2.  Deze strafschop werd gegeven door de goed leidende scheidsrechter Mike Harmsen uit Denekamp omdat de VDZ speler Hennes Schaminee de doorgebroken speler Angelo Siep ten val had gebracht.

 

VDZ speler ontving hiervoor ook de rode kaart waardoor de thuisclub met 10 man verder moest.
VDZ kreeg ook nog scoringskansen o.a. door Pieter Middelkoop maar wist de goed keepende Raymond van Driel, die met zijn laatste seizoen bezig is ivm werkzaamheden ver buiten Arnhem, niet te passeren.  Ook wist Wesley Martens niet tot scoren te komen terwijl hij wel de mogelijkheid had.

In de 90ste min. scoorde Lennart Rekmans ook nog de 0-3 wat ook de einduitslag was. Wedstrijd werd overigens gevlagd door neutrale assistenten de heer Dick Winkel uit Groesbeek en Gerrit Smelt uit Zutphen.

 

KLIK HIER VOOR HET ONLINE ALBUM

Verslag/kopie insturen naar de redactie kan via deze PAGINA

©Door onze verslaggever/fotograaf  Nico Kooij