2de informatie avond Dames/meiden voetbal Avw’66

Na de bekendmaking dat aankomend seizoen de samenwerking tussen Sc.Westervoort en Avw’66 ten einde komt, gaat Avw’66 voor aankomend seizoen vol voor haar eigen vrouwen en meiden teams. op 22 maart 20.00 uur

Met de doorstroom van de huidige MO19 meiden( uitkomende in de hoofdklasse), komt er voor het eerst in de geschiedenis van Avw’66 een 1ste vrouwen team, wat uit zal komen in de 3de klasse (  hoger mag niet van de KNVB 😉 ). Voor dit team zijn we nog op zoek naar een paar goed voetballende vrouwen, die deel willen uitmaken van dit team. Op de goed bezochte 1ste info avond 22-02-2019 jl, hebben zich reeds een aantal vrouwen opgegeven, maar gezien de doelstelling ( promotie) zijn we zeker nog op zoek naar vrouwen die deel uit willen maken van deze selectie.

Gezien de doorstroming van MO19 meiden, zijn we ook nog op zoek naar meiden voor dit team, dus ook die meiden zijn van harte welkom. Graag zien we jullie op 22 maart 20.00 uur bij Avw’66  Sportpark Hamerden Brouwerslaan 4 6931AC te Westervoort, waar jullie uitleg kunnen krijgen over onze en straks ook jullie plannen.

Graag aanmelden bij Marc Elfring via mail elfring.mwj@gmail.com of app 0634258850

 

Verslag/kopie insturen naar de redactie kan via deze PAGINA