Doelpuntrijke remise bij SC Millingen tegen Krayenhoff

Er viel van alles te beleven op sportpark De Hove behalve goed voetbal. Dat de toeschouwers toch getrakteerd werden op 6 doelpunten en een landing van een trauma helikopter in de oefenhoek maakte een boel goed.  Eindstand  3-3.

 

Al na 4 minuten stond er 0-1 op het scorebord. De Krayen gingen prima van start en het was Robin Schamp die een vrije trap van Hakim el Hatri via het aluminium binnen kopte. Millingen was even van slag maar dat duurde maar kort. Al had de thuisclub geluk bij enig gegoochel van Chiem Haukes op de rand van de 16.

De stand werd gelijk na een knal van Maarten Smits die keeper Nachtegaal in de verre hoek kansloos liet: 1-1. Het betekende het 100 e competitiedoelpunt tijdens zijn carrière in dienst van SC Millingen. Ook Bram Slotboom schoot goed in maar deze keer was Nachtegaal op zijn post. Een foutieve pass achterin bij de blauw zwarten maakte de weg vrij voor Michael Michels die Krayenhoff weer op voorsprong zette: 1-2.

 

Dat werd ook de ruststand. In de 50 e minuut kwam Millingen opnieuw langszij, Robin van der Hoeven slaagde erin een
voorzet van Maarten Smits af te ronden: 2-2. Nauwelijks 1 minuut later was het alweer 2-3. Bij Millingen knalden twee spelers op elkaar waardoor Kevin Amadeus ongehinderd op kon rukken. Zijn voorzet werd door David Rüben in eigen doel getikt. Millingen kon nog een keer aan de slag. Dat lukte ook nu, Maarten Smits werd in het strafschopgebied neergehaald en
de penalty werd door specialist David Rüben in het net geschoten: 3-3.

De keeper van Krayenhoff viel even later uit waardoor speler Henk Leestemaker de laatste 10 minuten de keepershandschoenen aan moest doen.

Opstelling SC MILLINGEN:
Chiem Haukes, Randy Vermeulen (aanvoerder), Menno Houkes, Daan Arnts, David Rüben (Rick Wolsing), Niels Wingels, Bram Slotboom, Rik Vermeulen, Robin van der Hoeven (Loek Huisman), Maarten Smits en Sam van der Velden,

Opstelling KRAYENHOFF:
Jorel Nachtegaal (Dejan Wilkins), Henk Leestemaker, Theo Dams (aanvoerder), Hakim el Hatri, Goivanni Wanders (Mori Cahaibi), Danny Schaap (Julius Maturbongs), Diego Schoenmakers, Robin Schamp, Angelo van Elk, Kevin Amadeus en Michael Michels.

Verslaggever Hein van de Wal

 

Verslag/kopie insturen naar de redactie kan via deze PAGINA