Vrouwen Achilles’29 en DTS Ede sneuvelen in de kwartfinale van de KNVB Beker

De vrouwenploegen van Achilles’29 en DTS Ede hebben ondanks uitstekend verweer niet kunnen
stunten in de kwartfinale van de KNVB Beker. De dames uit Groesbeek verloren zaterdagmiddag op
De Toekomst met 4-2 van Ajax door twee tegentreffers in de laatste vijf minuten.

Nadat Achilles’29 in Amsterdam op een 2-0 achterstand kwam, was de talentvolle spits Sophie Cobussen tweemaal trefzeker. In de slotfase voorkwam de thuisploeg een enorme bekersensatie. Na de knappe bekerzege op VV Alkmaar in de achtste finale van de beker kon DTS Ede in Den Haag niet opnieuw stunten.

De koploper uit de Topklasse was in de Hofstad wederom kansrijk tegen een eredivisionist. Na een 0-0 ruststand werd het uiteindelijk dankzij een treffer van Pia Rijsdijk 1-0 voor de dames van ADO Den Haag.

©Door de redactie