WNC in slotfase onderuit tegen Oranje Wit (fotoreeks)

WNC-trainer Cor Prein hield een zuur gevoel over aan de 2-1 nederlaag bij Oranje Wit. “Het was onnodig. We hebben de kansen gekregen om de wedstrijd onze kant op te trekken.” Eindstand 2 – 1.

WNC speelde een goede eerste helft, maar liet na de score te openen. Willem-Paul van der Heijden kwam twee keer oog-in-oog met de doelman. “En bij iemand met zijn schot moet dat gewoon raak zijn”, zei Prein. In plaats van 0-1 werd het vlak voor rust 1-0. Vanwege de weersomstandigheden gingen beide ploegen wat eerder de kleedkamer in. Formeel nog in de eerste helft kwam WNC via René van Soelen op gelijke hoogte.

Topscorer Willem-Paul van der Heijden miste in het eerste kwartier twee mooie kansen om WNC op voorsprong te zetten. Nu kon Oranje Wit kort voor rust met 1-0 de leiding nemen. Direct na een onderbreking wegens noodweer maar nog net in de eerste helft maakte René van Soelen voor WNC gelijk: 1-1. Hij en Enzo Geene kregen nog mogelijkheden om WNC op winst te zetten maar het was juist Oranje Wit dat in de slotfase met 2-1 laat de zege greep.

KLIK HIER VOOR HET ONLINE ALBUM

Fotograaf:  Joost van Mourik

Tekst : vv WNC

Verslag/kopie insturen naar de redactie kan via deze PAGINA