WNC steelt punt bij titelkandidaat Sliedrecht (FOTOALBUM)

WNC gaat zaterdag bij titelkandidaat Sliedrecht op bezoek. Sliedrecht is de huidige nummer twee in de ranglijst, die vorige week koploper Sportlust’46 met 3-1 versloeg. Eindstand 1-1.

Door deze overwinning is de titelrace weer spannend geworden in de 1e klasse C en komt Sliedrecht op twee punten van de koploper, wat misschien niet in het voordeel is van WNC. WNC zal een extra gemotiveerde thuisploeg treffen, die toch ook nog niet de vorm heeft van voor de winterstop, het verloor in 2019 al twee keer, van Geinoord en Almkerk. Dit waren uitduels die verloren gingen, thuis is Sliedrecht nog ongeslagen en staat de verdediging als een huis met pas 12 tegendoelpunten in 16 duels.

Een mooie uitdaging dus zaterdag voor WNC om zichzelf te bewijzen dat plaats tien waarop ze nu staan te laag is. WNC wil zo spoedig mogelijk verder boven de streep in de onderste regionen komen en deed hierin vorige week met de thuisoverwinning op SVL al een goede eerste stap.

 

Fotos: Joost van Mourik

Klik hier voor het online album