NIVO Sparta stevig er aan de kop na zege op Woudrichem (FOTOREEKS)

ZALTBOMMEL – Dankzij twee goals van Frenk Schaap wist Nivo Sparta zaterdag met 2-0 te winnen van concurrent Woudrichem. Een verdiende driepunter, ondanks het feit dat het van beide kanten geen sprankelende wedstrijd was.

 

Op sportpark De Watertoren nam Nivo Sparta het heft al snel in handen. Toch liet de eerste kans een kwartier op zich wachten. Frenk Schaap lobte de bal over het doel van Woudrichem-keeper Aljan Dekker, na een slimme snelle ingooi van Gianni Romano. Nog geen vijf minuten na die mogelijkheid, kreeg de thuisploeg een vrije trap aan de rechterkant. Schaap bracht de bal voor en bediende zo Dennis van Meurs, wiens kopbal op de lat belandde. Een kleine tien minuten daarna raakte ook Schaap het houtwerk, toen hij na een hoekschop de afvallende bal vol op de slof nam. Zijn inzet spatte op de paal uiteen, waarna de bal via een carambole in de handen van Dekker eindigde. lees meer

KLIK HIER VOOR HET ALBUM

FOTOS: MARCO OOMEN