Vanavond zes duels in 4e ronde districtsbeker op het programma

ARNHEM  – Vanavond staan zes duels op het programma in de vierde ronde van de districtsbekercompetitie van de KNVB Oost. Hoofdklassers Sparta Nijkerk en Berkum wisten zich vorige week al te plaatsen voor de vijfde ronde. Berkum won thuis met 3-1 van KHC, Sparta Nijkerk won met 1-5 in Malden van Juliana’31.

Twee van de zes bekerwedstrijden van vanavond worden in Gelderland gespeeld. De uitstekend draaiende Aaltense hoofdklasser AZSV speelt thuis tegen Rood Wit uit Groesbeek, dat derde staat in de 3e klasse D. In Opheusden treffen twee zaterdag hoofdklassers die een moeizaam seizoen beleven elkaar, de beker biedt zowel DFS als CSV Apeldoorn een uitweg richting een prijs. De winnaar van deze bekerkraker wacht in de vijfde ronde echter een lastige uitwedstrijd tegen Sparta Nijkerk.

Dinsdag 19 februari:
20:00 uur DOS’37- WVV’34 (Vriezenveen)
20:00 uur DETO- Silvolde (Vriezenveen)
20:00 uur WVF- ZAC (Zwolle)
20:00 uur Vroomshoopse Boys- HSC’21 2 (Vroomshoop)
20:00 uur DFS- CSV Apeldoorn (Opheusden)
20:15 uur AZSV- Rood Wit (Aalten)

Woensdag 20 februari:
20:00 uur Quick’20- Dalfsen (Oldenzaal)
20:00 uur Longa’30- Duno (Lichtenvoorde)

©Door de redactie