FOTOVERSLAG l GVV’63 herstart competitie met klinkende zege op NEO’25

Zaterdag stond er voor GVV’63 1 een thuiswedstrijd op het programma tegen NEO’25 uit Sprang Capelle. We zitten midden in een winterse periode. Het doorgaan van de wedstrijd was dus afhankelijk zijn van de sneeuwval en temperatuur , maar het ging door. Eindstand 4-0.

Dat is maar goed ook voor GVV, want de ploeg uit Gameren pakte drie punten.

NEO’25 staat op een keurige 4e plaats. Trainer Stefan Brok had de zware taak om de succesvolle trainer Antoine van Pelt op te volgen. Maar doet dit naar behoren, met een contractverlening tot gevolg. In de tweede seizoenshelft kwamen de tricolores uit Sprang tot op heden één keer in actie. In de derby tegen SV Capelle werd met 2-2 gelijkgespeeld, waarbij een 0-2 voorsprong werd weggegeven. NEO’25 beschikt over een hecht collectief, met spelers die voor elkaar willen werken.

FOTOGRAAF: GIJS VAN TUIJL

KLIK HIER VOOR HET ALBUM